Josefine ♥

2012-01-31 | 21:47:40 Livet som Stina Kommentarer -0-

Detta får bli ett lite töntigt kompis-inlägg.
En av mina allra bästa, Josefine Brolin som jag saknar något så enormt. Skulle aldrig klara mig utan henne, och hon betyder väldigtväldigt mycket för mig och känner mig utan och innan. Hon är en sån som jag kan verkligen berätta allt för och hon dömer mig aldrig. En vän som Josefine borde alla ha ♥

Dagen har spenderats i skolan, men svenskan va inställd så jag slutade 20 i två istället för 5 över tre. Då gick jag, Lina & Edna upp på stan och gick runt lite. Men jag va tvungen att gå tillbaka till skolan för att vänta på Fanny för att vi skulle ju åka till kupolen, i kupolen köpte jag inget stort utan bara ett örhänge med earcuff för 49:- på Gina så ingen stor shopping direkt! haha, skriver mera imorgon hoppas jag..

jag vet någonting som du inte vet. du är kär i mig

2012-01-30 | 19:43:56 Livet som Stina Kommentarer -4-

Dagen har varit bra, hade konfirmation och efter det var det första dansträningen sen december! Kändes helt sjukt skönt att börja igen :)
Imorgon åker jag och Fanny till Borlänge hoppas vi, om vi får någon skjuts hem bara annars får det bli tåg hem igen.. haha, jag bloggar mer imorgon!

bloglovin'

2012-01-29 | 21:59:14 Livet som Stina Kommentarer -2-

Nu har jag skaffat bloglovin' också, och ni får mer än gärna följa mig! :)
-det är bara att klicka på ikonen som är högst upp i menyn så kommer ni till min bloglovin' sida-

˜min inspirationskälla˜

2012-01-29 | 20:19:49 Inspiration Kommentarer -2-





Min allra största inspirationskälla är we♥it, därifrån kommer ni få se en massa bilder de dagar då jag inte tagit några bilder. På den sidan finns bilder på allt, när man går in på den sidan är det precis som om all inspiration bara kommer til en på en gång! Det är en helt underbar sida.

Alla kläder

2012-01-28 | 22:54:35 Shopping Kommentarer -0-










Bild 1: H&M 129:-
Bild 2: Monki 150:-
Bild 3: Gina Tricot 149:-
Bild 4: Monki 20:-
Bild 5: Monki 40:-
Bild 6: Monki 60:-
Bild 7: Monki 40:-
Bild 8: Monki 150:-
Bild 9: Monki 60:-
Bild 10: Gina Tricot 199:-

Jag måste faktiskt försvara mig och säga att kläderna är snyggare i verkligheten än på bilderna, för bilderna är tagna i mitt rum som har sämst belysning..

Videoblogg

2012-01-28 | 22:03:25 Shopping Kommentarer -0-

Såja, första videobloggen avklarad och det gick väl sådär.. haha, men hoppas att allt uppskattas och det kommer ett inlägg med bilder på alla kläder också! :)

IKEA

2012-01-28 | 09:05:54 Livet som Stina Kommentarer -0-

Nu drar jag till IKEA med mamma och syster, kommer hem framåt eftermiddagen och då ska jag förmodligen sova över med Fanny så jag hoppas på att det blir en lyckad dag idag! Ska även gå lite på stan i västerås för att köpa lite nya jeans och så ska jag handla lite annat roligt om jag hittar det ;)

Kvällen via en iPhone

2012-01-27 | 22:36:36 Livet som Stina Kommentarer -0-



Kvällen har bestått av detta, Korn feat. Skrillex, myst med Fannys hund Sigrid och så har vi kollat på massa snygga kläder på amerikanska sidor. Nu väntar min bok, som jag måste läsa ut för att kunna läsa ut den boken som jag ska kunna skriva recension på i svenskan. Imorgon åker jag till Västerås med mamma och syster, men jag bloggar nog något litet på morgonen! :)

sleepy kitty

2012-01-27 | 20:03:52 Livet som Stina Kommentarer -1-

Jag och fanny sitter just nu och pratar med Cleverbot, haha..
Det kommer upp iPhone bilder från Fannys iPhone senare också, så jag kommer uppdatera igen! :)

Get up!-Korn feat. Skrillex

2012-01-27 | 15:13:57 Livet som Stina Kommentarer -1-

Herregud va jag saknar sommar! Längtar tills man kan gå i shorts och linne med bikini under hela dagarna...
Dagen har varit väldigt lugn och skön, slutade som sagt 10.20 och då gick jag och Fanny upp på stan. Vi letade lite, men hittade inget så jag köpte ett puder för 79:- bara. Men sen skulle Fanny till stallet, så då skjutsade de hem mig.
Ikväll ska jag träffa Fanny igen, och jag kanske till och med kan lägga upp lite bilder om vad vi gjort om jag tar lite bilder med hennes iPhone ;)

What makes you beautiful-One direction

2012-01-27 | 07:30:09 Livet som Stina Kommentarer -0-

Tjejerna hemma hos mig på halloween.. haha

Idag slutar jag 10.20, och då ska jag träffa Fanny & Elin. Vad vi hittar på vet jag faktiskt inte, tror Fanny skulle leta lite kläder :)
Imorgon åker jag till Västerås med mamma och min syster Karin, så bloggningen blir låg.. Men på tisdag kommer kameran till Sverige igen, ska försöka få hem den till oss så fort som möjligt!

tänkvärt del 1

2012-01-26 | 18:51:26 Tänkvärt Kommentarer -0-
Jag kommer skriva lite tänkvärda saker här i bloggen, som kommer handla om hur jag uppfattar allt i min omgivning och det kommer även vara stärkande citat osv. Hoppas att det uppskattas :)

"..allt som vi förlorar eller gör oss av med är en inbjudan till något nytt och spännande…
som bara kan bli bättre, även om vi inte förstår det än "

Detta går ut till alla tjejer som någon gång känt sig lämnade i skolan, alla tjejer som känner att de inte passar in, till alla tjejer som inte vill gå till skolan för att de är utanför. Jag vet hur det känns, jag menar inte att jag utsätts för det just nu men jag vet hur det känns att känna att man inte passar in någonstans. Att känna att man bara vill krypa under ett täcke och somna föralltid.
Men då gäller det att ta sig i kragen och tänka på alla personer som faktiskt bryr sig om en, och inte bara fokusera på det negativa. För alla personer har folk som bryr sig om en, även om man inte tror det just då så finns människorna alltid där när man behöver dem.
Men jag måste faktiskt säga att man ska vara försiktig med vilka man pratar med, för det finns folk som bara är nyfikna så de kan sprida ordet vidare så berätta bara för någon som du känner att du verkligen kan lita på. 

Så tanken med detta inlägg är: DU är inte ensam, och du vet att det finns folk därute som kan hjälpa dig och som kan få dig att må bra. MEN lita inte på alla, alla människor vill dig inte väl.

we♥it

2012-01-25 | 18:46:01 Livet som Stina Kommentarer -0-

Eftersom min syster har kameran med sig i Thailand, så kan jag bara ge er we♥it bilder och webcam bilder vilket är lite tråkigt.. Men jaja! Snart kommer kameran hem :)

nu sitter den!

2012-01-25 | 07:25:46 Livet som Stina Kommentarer -0-
Nu äntligen fick jag headern att funka, så nu sitter den som den ska! :)

morgonpigg

2012-01-25 | 06:24:12 Livet som Stina Kommentarer -0-

Igår tänkte jag vara så smart och lägga in ett tidsinställt inlägg så jag slapp gå upp jätte tidigt bara för att hinna starta datorn, men så ringde klockan på halv sex och jag gick upp med en gång! Såhär bra har det nog aldrig gått för mig att gå upp, så nu sitter jag här och dricker min kopp te och ska snart ta och pallra mig in i duschen.
Ha det gött där ute!

mycket plugg!

2012-01-24 | 22:20:18 Livet som Stina Kommentarer -0-

Jag har varit hemma två dagar från skolan, och kände att jag låg lite efter... Så jag bad mamma ta med lite grejer hem som jag känner att jag verkligen måste jobba med, och jag har en sak att säga också: gud va mappar är tunga! Höll på att dö när jag skulle bära upp alla mappar med en arm för att kunna ta bilden.. haha! Ska nog börja göra mig klar för att gå och sova nu, hatar att gå och lägga mig sent och inte sova tillräckligt!
Ha det gött där ute!

fresh start!

2012-01-24 | 20:39:23 Livet som Stina Kommentarer -0-

Vet inte hur många gånger jag börjat om på nytt med ny blogg, men nu hoppas jag på att jag kanske inte tröttnar lika snabbt iallafall! I min blogg så kommer jag vara ganska personlig, och kanske ha lite extra inriktining på foto. Jag ska verkligenverkligen försöka blogga minst 2 inlägg om dagen, men vi får se hur detta slutar.
Ha det gött där ute!

RSS 2.0