VRÅL SJUK

2012-03-31 | 22:15:03 Livet som Stina Kommentarer -0-

Jag har gått och blivit jättesjuk, verkligen över en natt också.. Känns ju lite halvtrist att min hals är helt förstörd och att jag ska sjunga på torsdag inför hela skolan på påskmixen, men i värsta fall får jag väl dra mig ur men det känns också lite tråkigt. Jag får försöka bli frisk så jag kan vara med, för det är ju faktiskt väldigt kul att vara med!

Igår var jag hemma från skolan, låg mest och sov hela dagen och mådde faktiskt bättre på kvällen så jag tänkte att jag skulle nog kunna sova hos Ebba ikväll (som vi bestämt), men så vaknade jag klockan fyra imorse och mådde jätteilla och kunde inte somna om. Vaknade och sov från och till, ända tills klockan var ett på dagen, då jag hade fått nog och drömt för många feber drömmar. Låg i sängen tills klockan två, sen förflyttade jag mig till pappas säng där tv:n finns, har legat där hela dagen och tyckt synd om mig själv, haha.. Jag har inga smaklökar kvar, inget luktsinne, kan knappt andas med näsan och hostar och har jätteont i halsen och har också feber, hoppas verkligen jag blir frisk nu till veckan för jag orkar inte vara sjuk!

EBBA

2012-03-27 | 16:48:52 Livet som Stina Kommentarer -0-

Allra finaste kompis ♥

STINAS HUMOR

2012-03-26 | 21:24:14 Livet som Stina Kommentarer -0-





Detta är min humor. Min humor är nog ganska speciell, jag älskar sarksam. Sarkasm är det allra bästa som finns, och skadeglädje får vi inte glömma. Att skratta när någon ramlar och sen komma på att det kanske gjorde ont, det är roligt på riktigt. Och att göra parodi på saker och ting, att göra narr av det seriösa, då blir allt mycket roligare.

NOSTALGI

2012-03-25 | 18:09:09 Videos Kommentarer -1-



















Åh herregud.. Sitter och plågar mig själv genom att titta på dessa barnprogram videos, ryser av alla minnen man får! Om ändå barnprogramen kunde vara såhär nu för tiden också..

FOTOSUG

2012-03-25 | 15:41:46 Fotografi Kommentarer -0-





Nu har jag fått tillbaka mitt fotosug ganska ordentligt! Dock är jag så dålig på att ta vardagsbilder när det är skola och allt, men såfort det är lov så ska jag försöka komma igång med det också. Och på sommarlovet ska jag ta så sjukt mycket bilder, alla kanske inte kommer upp på bloggen, men jag ska verkligen minnas denna sommar kan jag säga!


Igår va vi med konfirmationen i Västerås för att vara på konfirmandstiftsdag, och det va faktiskt riktigt roligt. Det va teater, lite föreläsning, och mässa i domkyrkan och sen på kvällen var det mat, afrikansk musik och till sist disco, och jag hade väldigt roligt hela tiden! Idag ska jag bara ta det lugnt, vaknade runt halv ett idag och gick ut och åt frukost, helt sjukt hur skönt det är ute. Och detta väder får mig bara att längta till sommaren ännu mer, i sommar ska jag göra så mycket saker och ändå ska jag inte utomlands något alls, och det är så härligt att veta att jag bara ska vara hemma med kompisar och ha roligt!
puss på alla, och hoppas ni har en lika bra söndag som jag ♥

CONVERSE

2012-03-23 | 16:31:54 Livet som Stina Kommentarer -0-

Igår kom min syster hem med ett par vita låga converse, vilket verkligen behövdes! Eftersom i mina beiga låga converse är det hål rakt igenom..

Idag har det verkligen varit en toppen dag, skinade sol och verkligen varmt ute! Så på rasterna i skolan har vi setat ute och bara njutit av att det snart är sommar :) Vid klockan sex kommer Ebba hit och halv 8 åker jag, mamma, syster och Ebba in på premiären av "hungerspelen", hoppas verkligen den är bra eftersom enligt Ebba så är böckerna väldigt bra! Försöker slänga in en bild på hur jag ser ut ikväll också, men det blir bara något enkelt. Gör det mest bara för att börja använda kameran igen och för att få igång bloggen :)

LIVET LEKER

2012-03-22 | 21:45:30 Livet som Stina Kommentarer -0-


Bilder från i somras, vill verkligenverkligenverkligen ha sommar nu.

Livet leker, allt är fina fisken. Börjar tänka ut min sommar, och allt är så jäkla härligt. Nu är faktiskt våren här på riktigt, idag var det sol, varma vindar och runt 20 grader i solen. Ganska härligt faktiskt, synd bara att man slutade halv fyra och har läxor.

STARS

2012-03-21 | 20:19:07 Fotografi Kommentarer -0-

Jag försökte gå ut igår och fota stjärnor, men det är nog bland det svåraste som finns! Jag fick ingen fokus på stjärnorna alls, för att det va så mörkt och jag såg absolut ingenting och varje bild tog 1 minut att ta och det va minusgrader ute, kändes det som, men övning ger färdighet!
Börjar sakta med säkert få tillbaka fotosuget..

KONSTEN ATT PACKA EN VÄSKA

2012-03-15 | 18:00:03 Resor & andra äventyr Kommentarer -3-


Imorgon åker jag och mina kära konfirmationsvänner till Rättvik över helgen, och då måste jag göra detta jobbiga moment att packa. Hatar det, eller det är kul en stund i början när man lägger ner allt fint och så. Men sen när det börjar bli ont om plats så blir väskan helt ful och knökfull med saker, och sen när man ska öppna väskan så hittar man inget och allt blir bara en enda stor röra.
Men det kommer nog bli riktigt roligt i Rättvik ändå, och jag hoppas verkligen att det blir mycket sol och några plusgrader! Vill verkligen inte få regn eller något sånt tråkigt..
Och jag tror nog att jag tar med mig kameran, så jag kan knäppa lite bilder också! Nu måste jag verkligen fortsätta packa för jag är långt ifrån klar, det ska i en massa mer mjukiskläder och andra saker som är bra att ha med sig.
Hoppas alla kommer ha en lika trevlig och rolig helg som jag! ♥

2012-03-14 | 18:03:38 Livet som Stina Kommentarer -0-

Rättvik på fredag, ända tills söndag. Kommer nog bli hur roligt som helst, eller jag vet att det kommer bli roligt! ♥

VAD SKA MAN SKRIVA OM

2012-03-13 | 17:44:14 Livet som Stina Kommentarer -1-

Hahahah, vad gör jag för min?! Aja, ville bara säga; Längtar till sommar, brunhet, sol & bad ♥
Vet inte alls vad jag ska blogga om, eftersom mitt liv inte är så intressant alls faktiskt. Och så tar jag knappt några bilder, kameran ligger bara och dammar... Får väl försöka ändra på det, när jag hittar ork och lust till det!

TJENA SNYGGINGAR

2012-03-12 | 20:00:01 Livet som Stina Kommentarer -0-

Skypar med mina snyggingar, härligt!
Idag har jag haft konfirmation och träning, och nu sitter jag hemma; nyduschad och borde plugga so till imorgon.. men jag orkar inte! haha, ska ändå göra om första delen sen så kan säkert göra om andra delen också.
Puss ♥

KAMERA HEMMA IGEN

2012-03-11 | 14:32:57 Livet som Stina Kommentarer -0-

Bjuder på den finfina bilden ovanför, haha.. Tänkte också länka min fina spellista som jag lite halvt beroende av, so here you go.

MELODIFESTIVAL

2012-03-10 | 19:18:52 Livet som Stina Kommentarer -0-

Nu taggar vi inför melodifestival med våra apelsinjuice och sockerdricka-drinkar(nej, det är ingen alkohol), yaaay. Snart kommer Edna och Lina också, kommer bli toppenbra det här!
Vem vinner melodifestivalen?

HUMOR

2012-03-09 | 19:55:46 Videos Kommentarer -0-


SÅÅÅ min humor.
Ikväll sover Sara hos mig, och imorgon drar vi in till stan runt tio för att samla ihop pengar till våran språkresa genom att måla en vägg. Yay, happy life

KONY 2012

2012-03-08 | 20:05:47 Tänkvärt Kommentarer -0-

Jag tänker lägga upp detta på min blogg för att det ska spridas, för att alla ska veta vem denna hemska man är. Joseph Kony, en man i Afrika som kidnappar barn och tvingar unga pojkar att skjuta sina egna föräldrar, skjuta andra barn och vara med i krig. Han kidnappar små flickor, som blir sexslavar, våldtagna och alla barnen blir tillsist dödade. 99% av jordens befolkning vet inte vem han är, därför måste vi sprida detta! Sprid till alla dina kompisar, skicka på facebook, lägg ut på bloggen! Vad som helst för att vi ska kunna stoppa denna man, som är så hemsk som gör sånna saker. Vi måste börja agera på riktigt nu, för detta börjar gå för långt. Mannen som filmar och berättar allt i videon har själv räddat barn från att bli dödade av Joseph Kony, han har gjort verkligen allt för att nå ut men vi måste hjälpa till! Videon går ut 31 december 2012, och de i Afrika måste ha teknologin som vi har för att kunna spåra honom i djungeln så vi kan stoppa honom och arrestera honom, så han inte kan fortsätta göra sånt här! Detta är så otroligt hemsk, så jag kan själv inte tro det.
Så snälla, gör mig en tjänst och  S P R I D!

HP

2012-03-08 | 19:35:35 Outfits Kommentarer -0-

Idag åkte Harry Potter tröjan på under skinnjackan, tröjan är min pappas och jag antar att "p" ska stå för "peter" egentligen, men vi kan ju låtsas att det står för "percy" i Harry Potter! ;)
Ha en go kväll alla ♥

I'M BACK

2012-03-07 | 22:49:53 Livet som Stina Kommentarer -0-

Tjenatjena, nu är jag tillbaka och har fixat headern med hjälp av Alva som är duktig på design och allt sånt. Idag så har jag bara setat och pluggat, har också varit på första ridlektionen för denna termin vilket kändes superskönt! Har en massa mer att göra i skolan nu, som ska vara inlämnat imorgon tyvärr.. Har två saker kvar tror jag, eller var det tre? Jaja, det löser sig nog till slut, även om jag får sitta uppe hela natten ;)
Men vill bara skriva ett kort litet inlägg om att jag är back on track nu, och på söndag är kameran hemma igen, yay!
Puss och kram, ha det bra alla där ute nu! ♥

RSS 2.0