ÅH, ENSAM

2012-06-27 | 19:36:00 Livet som Stina Kommentarer -0-
 
Sitter och väntar på bättre tider, i min ensamhet.
ensam, förtryckt och har inga vänner..

FÖRVIRRAD

2012-06-26 | 19:54:05 Livet som Stina Kommentarer -0-
ojojoj, dom har gjort om på blogg.se, fattar verkligen ingenting.. nu får blogg.se's uppdatering tummen ner av mig!

Jag har varit på Åland i en vecka, därför jag inte bloggat. Hade det verkligen superkul där, kan lägga upp lite mobilbilder och så sen, men det får-som sagt- bli sen för snart börjar allsång på skansen och man måste faktiskt se det första avsnittet. Det är ju svensk sommar liksom!

SOMMAR

2012-06-17 | 14:24:54 Livet som Stina Kommentarer -0-
Hejhejhej! Nu har jag äntligen fått sommarlov, och det firades med att jag och familjen åkte till Stockholm för att kolla på Tom petty & the heartbreakers. Helt otroligt bra konsert, vill också uppträda inför tusentals människor.. haha, nej men dom va verkligen helt synkade och samspelta och det märks att dom har spelat tillsammans i fleraflera år!
Imorgon drar jag och Ebba till Åland med hennes familj och stannar där i en vecka för att fira midsommar, så vi får hoppas på myckel sol för jag vill börja bli brun nu på riktigt! Tycker iallafall att det ska bli sjukt kul att åka dit, för jag har ju aldrig varit där innan :)

TOM PETTY

2012-06-14 | 19:16:08 Resor & andra äventyr Kommentarer -0-


GLAD CHEY

2012-06-13 | 21:58:16 Livet som Stina Kommentarer -0-

Är så jääääkla glad över att åttan är slut, äntligen säger jag bara. Nu väntar bara skolavslutningen, sen är jag fri i två månader! Gööööött


JACKAN

2012-06-10 | 10:01:07 Livet som Stina Kommentarer -0-

Här är jackan jag köpte i torsdags, den var på rea och blev då att kosta 399:- på MQ. Jag är vääldigt nöjd över den, känns som om jag kommer använda den flitigt!


AVSLUTNINGSKLÄDER

2012-06-09 | 16:33:46 Livet som Stina Kommentarer -0-

I år kör jag på extremt simpla kläder, svart klänning, svarta skor. Men jag kommer piffa upp det lite med knallrosa läppar och naglar, tänkte att det inte riktigt var någon idé att jag fixade mig jätte mycket eftersom jag bara är här på själva avslutningen, sen sticker jag till stockholm och då kommer jag ha shorts på kvällen för vi ska ju på rock-konsert!
Ville bara visa mina kläder lite granna, ska försöka hinna ta någon bild med systemkameran på hela outfiten sen när den sitter på och jag är fixad :)
Klänningen är ny och är köpt på Gina, för 99:-(egentligen 149:-) och skorna är från dinsko, men vet inte vad dom kostade.


v.23 THINGS I...

2012-06-09 | 16:25:46 Things I... Kommentarer -0-
Things I love
Bra högtalarebra vännersnart sommarlovfina naglarny musiksnart åker jag och abbe till ålandpeppande ordstädat rumallt är klart i skolanliseberg på måndagkänslan av nya kläderny läppennasolariumhar fixat avslutningskläderglada människormat

Things I hate
kasst vädergriniga lärareingen moppe, kommer aldrig få helleringen motivation till något allsdåliga betygkänslan när någon person som man trodde var en bra person visade sig vara en idiot, fegis och allmänt stördtrötthetblek som ett vitt papperebba har gjort illa sigebba kan inte åka vattenkaruseller på liseberg

BALEN 2012

2012-06-07 | 20:31:33 Fotografi Kommentarer -0-
Åh herregud, alla var så himla fina! Bara längtar tills det är min tur, kan knappt vänta...haha! Det var väldigt roligt att vara med lite i kasttjärnsparken och fota alla där, dock var det väldigt kasst ljus förra fredagen men ni får en rejäl bildbomb ändå på alla fina människor!











NYTT

2012-06-07 | 19:45:29 Shopping Kommentarer -0-
Idag åkte jag och mamsen till kupolen för att köpa lite nytt till mig, och det slutade med att vi köpte två shorts, en klänning, ett bh-liv och en jacka. Jag är riktigt nöjd! Nu har jag tre par shorts till sommaren, och en riktigt fin enkel svart klänning, kan det bli bättre?! När vi åker till stockholm den fjortonde ska jag leta efter lite somriga linnen och andra behövliga saker, känner på mig att det kommer bli en uuuuuuunderbar sommar. Och det är bara sju dagar kvar tills sommarlovet börjar, känns helt sjukt!
(visar hur jackan sitter på imorgon)

INSPIRATION

2012-06-04 | 20:42:00 Inspiration Kommentarer -0-

Vet att jag hela tiden tjatar......
MEN we♥it är den absolut bästa sidan att söka inspiration på! Här finns bilder som peppar oss lata människor att faktiskt göra något, typ försöka ta hand om sitt hår för att få det där efterlängtade fina håret, eller börja äta lite sundare och grönare för att få sin drömkropp, ELLER få inspiration till photoshoots. Ja, det finns en massa bra saker här, fina texter, fina bilder mm. Älskar verkligen sidan! Och håret på mittenraden till vänster, det är verkligen mitt drömhår! Jag ska försöka spara mitt hår så mycket som det går, och se om jag kan börja ha mitt lockiga hår, om det nu skulle bli sådär fint.. Haha, tvivlar! Men man kan ju försöka och hoppas iallafall.

SISTA KVAR

2012-06-04 | 19:22:44 Livet som Stina Kommentarer -0-

Nu har jag snart gått klart mitt jobbigaste skolår i hela mitt liv hittills-åttan.

Har varit så sjukt mycket stress, och krav på en tillskillnad från sjuan där jag bara gled igenom liksom. Men nu har jag gjort klart min extremt jobbiga matte, som jag verkligenverkligen hoppas att jag får E på iallafall, förväntar mig fakiskt inte så mycket mer. Men om jag får E så är jag nöjd! Har inget kvar i något annat arbetsområde, såvitt jag vet iallafall. Och imorgon sätter lärarna betygen, så på onsdag kan jag sluta prestera! Haha, känns sjukt skönt. Om tio dagar får vi sommarlov, och jag har inget att ha på mig på skolavslutningen eller på konserten som jag och min familj ska på sen heller! Börjar bli lite panik nu alltså, får nog ta en tripp till kupolen eller något för att leta på lite snygga kläder, haha.
Och just ja! Nästa måndag åker vi med konfirmationen till Göteborg för att gå på liseberg, herregud va kul det ska bli! Längtar något så otroooooligt, dock måste vi åka från Ludvika typ fem på morgonen.. Men det är det värt! Kommer bli sååååå kul, hoppas bara vädret är med oss någorlunda också. Ojojoj, va mycket text det blev men det är skönt det med ibland, att faktiskt skriva lite på bloggen när jag väl bloggar från datorn!
Vi hörs, pusspuss ♥

bilder från we♥it

♥DAGAR KVAR♥

2012-06-03 | 20:59:22 Livet som Stina Kommentarer -0-
♥ 8 dagar kvar till liseberg
♥ 11 dagar kvar till sommarlovet
♥ 16 dagar kvar till åland


RSS 2.0